O podjetju

Podjetje Mobil ABC d.o.o. se od leta 2010 ukvarja z diagnostiko, tuningom in vzdrževanjem vozil Mercedes-Benz in Smart. Za vas imamo distribucijsko mrežo kvalitetnih nadomestnih delov, dodatne opreme in olja po najugodnejših cenah!

mobilabc

MB specialist je specialist za servis, tuning in nadomestne dele za vozila Mercedes-Benz in Smart.

MB specialist ima poleg lastnega servisa tudi trgovino z avtomobilskimi deli – novimi in rabljenimi. Naše poslanstvo je strankam olajšati težave ob okvari vašega vozila in jim ponuditi najbolj kvalitetene avtomobilske dele po najboljših cenah. V naši spletni trgovini nudimo avtomobilske dele vodilnih svetovnih proizvajalcev za vsa vozila znamk Mercedes-Benz in SmartKakovost naših izdelkov je enakovredna originalno vgrajenim delom. Proizvajalci naših delov to  dokazujejo s TÜV certifikatipotrdili ISO, proizvodnjo za prvo vgradnjo v vozila in seveda garancijo na izdelek.

Na vaša povpraševanja si vam prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času in vam ponuditi hiter odzivni čas od povpraševanja do dostave. Hkrati pa vam omogočamo možnost osebnega prevzema artikla ali možnost dostave. Na vašo željo lahko pošiljko pošljemo tudi po hitri pošti.

Naša partnerska mreža nam omogoča, da vam ponudimo najboljše možne cene za izdelke vodilnih proizvajalcev. Naši dobavitelji nam dobavljajo zgolj originalne izdelke priznanih blagovnih znamk.

V primeru večjih okvar na vašem vozilu Mercedes-Benz vse postorimo hitro in brez zapletov, saj vse storitve opravljamo na eni lokaciji.

Poleg tega so naše prednosti še:

  • poceni servis,
  • poceni ali ugodni rezervni deli Mercedes-Benz
  • izjemna hitrost storitev,
  • velika zaloga rezervnih delov,
  • originalni deli in originalom enakovredni nadomestni deli vgrajeni v vaše vozilo Mercedes-Benz po konkurenčnih cenah,

Pomagamo vam lahko v sledečih krajih v Sloveniji in na Hrvaškem:

Ljubljana, Brežice, Krško, Novo Mesto, Samobor, Zagreb, Sveta Nedelja, Karlovac, Pula, Rijeka

 

 
Mobil ABC d.o.o.
Velike Malence 42a
8262 Krška vas
Mail: info@mbspecialist.si
Tel: + 386 (0)7 49 69 265
Gsm: + 386 (0)41 433 787
Gsm HR: + 385 (0)99 871 2805

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.