MB specialist je specialist za servis, tuning in nadomestne dele za vozila Mercedes-Benz in Smart.

Mobil ABC d.o.o.

Podjetje Mobil ABC d.o.o. se od leta 2010 ukvarja z diagnostiko, tuningom in vzdrževanjem vozil Mercedes-Benz in Smart. Za vas imamo distribucijsko mrežo kvalitetnih nadomestnih delov, dodatne opreme in olja po najugodnejših cenah.

Naša strokovnost in prijaznost vas bo spremljala na vsakem koraku. Vozila z zvezdo so del naše tradicije zato tudi sodelujemo z Mercedes-Benz Klub Slovenija. Člani kluba lahko pri nas koristite številne ugodnosti.

Kakovost je na prvem mestu!

MB specialist ima poleg lastnega servisa tudi trgovino z avtomobilskimi deli – novimi in rabljenimi. Naše poslanstvo je strankam olajšati težave ob okvari vašega vozila in jim ponuditi najbolj kvalitetene avtomobilske dele po najboljših cenah. V naši spletni trgovini nudimo avtomobilske dele vodilnih svetovnih proizvajalcev za vsa vozila znamk Mercedes-Benz in Smart. Kakovost naših izdelkov je enakovredna originalno vgrajenim delom. Proizvajalci naših delov to dokazujejo s TÜV certifikati, potrdili ISO, proizvodnjo za prvo vgradnjo v vozila in seveda garancijo na izdelek.

Tukaj smo za vas!

Na vaša povpraševanja si vam prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času in vam ponuditi hiter odzivni čas od povpraševanja do dostave. Hkrati pa vam omogočamo možnost osebnega prevzema artikla ali možnost dostave. Na vašo željo lahko pošiljko pošljemo tudi po hitri pošti. Naša partnerska mreža nam omogoča, da vam ponudimo najboljše možne cene za izdelke vodilnih proizvajalcev. Naši dobavitelji nam dobavljajo zgolj originalne izdelke priznanih blagovnih znamk.

Partnerske strani