Originalni in originalom enakovredni nadomestni deli Mercedes-Benz

V podjetju Mobil ABC d.o.o. lahko dobite široko paleto novih in rabljenih nadomestnih delov in dodatne opreme za vašega Mercedes-Benza ali Smarta. Naši prodajni referenti vam bodo pomagali pri izbiri in nakupu kakovostnih nadomestnih delov za vaše vozilo. Skupaj vam bodo pomagali skozi postopek oddaje in naročila. Vaše naročilo bomo sprejeli takoj in v najkrajšem času priskrbeli nadomestni del za vaše vozilo z dostavo. Prav tako vam lahko naročen nadomestni del tudi vgradimo v vaše vozilo.

Sodelujemo z največjimi v regiji.

V naši bazi je preko 10 miljonov in nadomestnih delov za vaš avtomobil. Sodelujemo z največjimi distributerji za osrednjo Evropo in tako zagotavljamo kvalitetne nadomestne dele za najbolj konkurenčno ceno. Z inovativnim sistemom dela omogočamo nizke stroške dela s katerimi vam omogočamo nižjo ceno prodanih izdelkov. Delujemo najbolj napredno in vam omogočamo nakup nadomestnih delov iz domačega naslonjača.

Ekskluzivne cene nadomestnih delov

Nadomestne dele lahko po naročilu, ki ga pošljete na info@mbspecialist.si prevzamete na naših lokacijah v Brežicah ali Ljubljani (tu po predhodnem dogovoru), ali pa vam jih pošljemo z možnostjo plačila po povzetju s Pošto Slovenije (po ceniku Pošte Slovenije).