Blog

Servis za gospodarska vozila Mercedes-Benz

 

Nadomestni deli Mercedes-Benz

Nadomestni deli Mercedes Benz

 

Mobil ABC d.o.o. servisira, popravlja in prodaja nadomestne dele za vozila Mercedes-Benz, ki so na voljo na prostem tržišču in sicer za vsa industrijska in komercialna vozila Mercedes-Benz, od malega Sprinterja do najtežjega Actrosa.

Visoka kompetentnost na področju nadomestnih delov za vozila Mercedes-Benz, možnost plačila po predračunu in izjemna storitev dostave po celi Sloveniji v 24/48 urah so  naše glavne prednosti.

Preizkusi nas: pokliči na telefonsko številko:

041 433 787

in zahtevaj predračun za enega od nadomestnih delov Mercedes-Benz: zadostuje, da pripravite številko šasije vašega vozila Mercedes-Benz in pripravili bomo ponudbo posebej za vas.

Če potrebujete nadomestne dele za vozilo Mercedes-Benz, nam telefonirajte in zahtevajte predračun za enega od nadomestnih delov Mercedes – Benz: zadostuje, da pripravite številko šasije vašega vozila Mercedes-Benz in pripravili bomo ponudbo posebej za vas.

Imamo vse nadomestne dele, ki jih potrebuje vaše vozilo Mercedes-Benz ali MAN: od nadomestnih delov za motorje in zavore (zavorne klešče, čeljusti, diski), do karoserijskih (delov kabine, podnožnikov, odbijačev, ogledal, blatnikov, nosilcev, itd.), električnih nadomestnih delov (žarometi, baterije, alternatorji, svetilke) in dodatne opreme v kabinah, kot so priljubljeni hladilniki Waeco.

Mercedes-Benz: tehnologija in zanesljivost

Mercedes-Benz je priznana avtomobilska znamka, ki je nastala v Nemčiji leta 1926 in jo dobro poznajo po celem svetu po visoki kakovosti njenih vozil. Mercedes–Benz s svojo nezamenljivo zvezdo s tremi kraki ni samo simbol za luksuzen in prestižen avtomobil, ampak vključuje tudi izjemno kakovostne tovornjake. Spekter  vozil, ki jih Mercedes – Benz ponuja svojim strankam je izredno širok in nedvomno na vrhu po tehnologiji in zanesljivosti.

Mercedes Actros

Različne vrste vozil pokrivajo različne vrste potreb, kot na primer prevoz dolgih predmetov z novim Mercedes Actros z udobno kabino, široko 2 metra in 50 cm ter ravnim podnožnikom ter sedeži v notranjosti na višini kar 2 metra in 13 cm. Med drugim je Actros zelo ugoden tudi z vidika porabe goriva, saj prihrani 6% tega zaradi uporabljenega motorja Euro 5 in različicami, ki gredo od 310 do 375 kW moči.

Mercedes Axor

Mercedes – Benz za prevažanje stvari predlaga Axor, tovornjak, ki olajša težka dela zaradi zelo udobnega položaja voznika s kar štirimi vrstami kabin, v katerih se vsi ukazi izvajajo z najvišjo stopnjo ergonomičnosti. Axor ima prav tako vrsto zares vrhunskih varnostnih sistemov, od zavornega sistema Telligent, ki zna zaznati kritične situacije in torej kar najbolje odgovoriti. Najšibkejši vgrajeni motor ima 265 kW moči, opremljen pa je tudi z menjalnikom overdrive s kar 16 prestavami na mehansko-pnevmatski nadzor.

Mercedes Zetros

V gradbenem sektorju je zelo priljubljen Zetros, ki ponuja različne prednosti, kot je trajna vgrajena vleka z enakomerno močjo in šasijo z visoko obračalno zmogljivostjo osi.

Mercedes Atego

Mercedes – Benz je tudi v preteklosti izdelal kamione visoke kakovosti, ki so naleteli na uspeh, kot recimo Atego, ki je prišel na tržišče leta 1997 za prevoz blaga ali recimo prvi model Actros, tudi iz leta 1997, ki je imel že takrat vrhunske varnostne sisteme, zanesljivost in varčnost in se uporablja za prevoz velike količine blaga na dolgih relacijah.

Nikakor ne smemo pozabiti na legendarnega Unimog iz leta 1948, vozilo, ki se je zapisalo v zgodovino kot mešanica med kamionom in pravim pravcatim traktorjem.